Opvang & Herplaatsing

Opvang kittens
Buiten het af en toe een verantwoord nestje fokken, hou ik me ook intensief bezig met het opvangen en herplaatsen van moederloze kittens. Deze kittens worden door mij met de fles grootgebracht en gesocialiseerd. Afhankelijk van de leeftijd van de kittens bij binnenkomst krijgen ze om de 2 uur de fles, 24 uur per dag.

Met een week of 4 gaan ze langzaam wennen aan vaste voeding. Natuurlijk krijgen ze dan ook nog de fles. De kittens worden met met 4, 6 en 8 weken ontwormd. Tevens worden ze behandeld met Stronghold tegen eventuele vlooitjes en Otimectin tegen oormijt.

Als de kittens de leeftijd van 8 weken hebben, ga ik met ze naar de dierenarts voor controle en krijgen ze ook hun eerste kitten-enting. Hopelijk kunnen we daarna een goed en blijvend tehuisje voor ze vinden, waar ze goed verzorgd en vertroeteld zullen worden.
Voor beschikbaarheid van kittens kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen.

 

Herplaatsing oudere dieren
Op deze pagina vindt u tevens oudere Maine Coons of Sphinxen die door wat voor reden ook moeten worden herplaatst. Ik vind dat ook deze dieren een gouden mandje verdienen.

Voor meer informatie en beschikbaarheid kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Natuurlijk kunt u ook altijd contact opnemen met de Rasclub Maine Coon voor Maine Coons die een zeer goed tehuis zoeken.